HAKKIMIZDA

Beki Baron kimdir? Beth Dizayn nedir?

 

Adım Beki Baron. Eşsiz bir enerji ve ebedi hikayelere ev sahipliği yapan İstanbul’da dünyaya geldim. Uzun zamandır spiritüel konularda danışmanlık yapıyorum. 1999'da merak saldığım reiki ve ruhsal yoldaşlarımla tanışmanın ardından 2006’da bilimsel bir metotla tanıştığım astroloji ve spiritüel konularla ilgili kendimi geliştirip modern ve klasik astroloji konularında dünyaca ünlü isimlerden eğitim aldım. Sonrasında Reiki seminerlerine katılarak master oldum. Bu konuda pek çok kişiye rehberlik yaptım ve hala yapmaktayım. 2012 yılında gezegen dizilimleri ve özelliklerini incelerken astroloji ile enerji taşları arasında bir bağ kurarak enerji, taş, dizilim ve uyum kavramlarını harmanlayıp eşime, dostuma ve danışanlarıma şifa vermesi adına kişiye özel tesbihler tasarlamaya başladım.  

Tesbih tasarımı konusunda derinleşerek, insanın özünün gerçek evi olduğunu anlatan Beth Dizayn’ı geliştirdim. Böylece yaradılışın özündeki dişil enerjinin doğurgan, şifa veren, barışçıl ve sevgi yüklü özelliklerini temsil eden bir konsept ortaya çıktı: Aşkını Zikreden Kadın.

Aşkını Zikreden Kadın, zamansız zikirler üretiyor... Size özel, ruhunuza hitap eden, zarif sürprizlere sahip, içsel yolculuklarınızı anlatan, hayallerinizle süslü, yaşanımlarınızı dile getiren, deneyimlere dair, gerçeklerle bezeli konsept tesbihler... Zamansız zikirler... 

Sonsuz enerjimi kendilerinden aldığım iki özel ve dünya güzeli kızım var. 

Tesbih tasarımları dışında enerji ve astroloji konusunda da halen danışmanlık hizmeti sunuyorum.

Ve Beth Dizayn konseptini geliştirmemde emeği geçen herkese, çalışmalarımdan sonsuz desteğini esirgemeyen sevgili ve yoldaşım, dostum, eşim İshak Baron'a, metinleri yazan simyacı ve senaryo danışmanı şövalye Kain Demirdöven’e ve tesbihlerimi birer görsel şölene dönüştüren fotoğraf sanatçısı Hakan Kızıldağ'a teşekkür ederim.

Kafanızda, kalbinizde ve gönlünüzde yaşattığınız hayal ve umutları bana yazın, kendi özünüze yolculuğunuzda size eşlik edecek tematik tesbihleri sizin için tasarlayayım.

Yolunuz, ışığınız ve zamansız zikirleriniz bol olsun.

beth@bethdizayn.com

Ürünlerimi merak ediyorsanız B'nin dünyasında ve zamansız zikirlerde buluşalım.

Teşekkür ederim.

BB

www.facebook.com/bethdizayn

www.twitter.com/bethdizayn

www.pinterest.com/bethdizayn

www.instagram.com/bethdizayn

 

www.bethdizayn.com




COPYRİGHT © SİTENİN TÜM HAKLARI NET'E AİTTİR.