AKUAMARİN TAŞININ ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

11-08-2015 14:56

AKUAMARİN TAŞININ ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

Akuamarin bir cesaret taşıdır. Sakinleştirici enerjileri stresi azaltır ve zihni yatıştırır.

Çevreyle uyumu sağlar ve kirliliğe karışı korur. Boğulmaya karşı denizciler tarafından tılsım olarak taşınırdı. Psikolojik olarak Akuamarin’in duyarlı insanlarla bir ilişkisi vardır. Başkalarının hoşgörüsünü uyandırma gücüne sahiptir. Önyargıların üstesinden gelir, sorumluluklarından boğulmuş kişilere destek verir ve biri için sorumluluk almayı teşvik eder. Dürüst, azimli ve dinamik bir kişilik oluşturur.

*Akuamarin zihni yatıştırır, ilgisiz düşünceleri uzaklaştırır. Beyne ulaşan bilgileri filtreler ve algıyı berraklaştırır, zekâyı biler, kafa karışıklıklarını giderir. Engellenmiş iletişimi giderir ve kendini ifadeye olanak tanır. Bu taş altta yatan duygusal durumları anlamada ve hisleri yorumlamada mükemmeldir. Korkuları yatıştırıp duyarlılığı arttırır.

*Ruhsal olarak sezgileri keskinleştirir ve altıncı hissi açar . Meditasyon için harika bir taştır;

Üst düzeydeki bilinç hallerini ve ruhsal farkındalığı tetikler; insanlığa yardımı destekler. Akuamarin taşı auraya kalkan olur ve çakraları hizaladığına inanılır, boğaz çakrasını temizler, daha yüksek bir düzeyden iletişim sağlar.

Fiziksel ve ruhsal bedenler arasında uyum sağlar. Akuamarin taşını Abd, Meksika, Rusya, Brezilya, Hindistan, İrlanda, Zimbabwe, Afganistan, Pakistan gibi ülkelerde yaygın olarak görülür. Akuamarin taşını uygun göreceğiniz bir yere tutun veya yerleştirin. Gözlere konabilir veya iksir olarak kullanabilirsiniz.

Yorum Yazın

Adınız Soyadınız

E-Mail Adresiniz

Yorumunuz

DİĞER BLOG YAZILARIMIZ




COPYRİGHT © SİTENİN TÜM HAKLARI NET'E AİTTİR.